Springpaardenfokkerij

Stal Zielman is altijd op zoek naar het beste. We bezitten een mooie merrielijn voor de springpaardenfokkerij. We maken een weloverwogen partnerkeuze voor de fokmerries. Bij het selecteren van de juiste hengst gebruiken we, onder andere, bewezen sportprestaties en verwachtingsvolle nakomelingen als selectiecriteria. Daarnaast zijn voeding en (op)fokmilieu  belangrijke ingrediënten bij Hoefsmederij en Stal Zielman. Wilt u inlichtingen over pedigree’s? Neem gerust contact op. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen met Romboud C Zielman 06-55700913.

F O R  S A L E  - Please contact +31 6 55 7 00 913 or send us an e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We staan als fokker aan de basis van de springpaardenfokkerij. Voor onze merries selecteren we bewezen hengsten, soms jonge hengsten,  maar altijd met het oog op kwaliteit. Bloedlijn, stam, exterieur, vermogen, gallopade, draf, stap, afdruk, instelling en karakter om te willen werken, springgericht, hard in het bottenwerk, symmetrie in de hoeven, we zoeken altijd een gezonde mix om de kans op een mooi en goed springpaard te bevorderen. Jarenlange ervaring, vakkennis, deelname aan keuringen, deelname aan concours hippique als springruiter, het oog van de hoefsmid, ons netwerk van vakgenoten, het zijn allemaal elementen die samenkomen. Werk maken van passie!

  • springpaardenfokkerij1.jpg
  • springpaardenfokkerij3.jpg
  • springpaardenfokkerij4.jpg
  • springpaardenfokkerij5.jpg
  • springpaardenfokkerij6.jpg
  • springpaardenfokkerij7.jpg

Sportpaarden l Springpaarden l Fokmerries l Drachtige merries l Jonge Paarden l Veulens l Show Jumping l Horses l  

 

 springpaarden fokkerij Stal Zielman Dalfsen  springpaardenfokkerij stalzielman dalfsen